Menu

Tämä on binder

binder on perinteisiä arvoja vaaliva perheyritys, jolla on maailmanlaajuisesti noin 2 000 työntekijää. Yrityksen päätoimipaikka on Neckarsulmissa ja se on yksi johtavista pyöreiden pistoliitinten asiantuntijoista. binder Groupiin kuuluvat binderin päätoimipaikka, yhdeksän kansainvälistä ja maailmanlaajuisesti toimivaa toimipaikkaa, seitsemän tuotantopaikkaa, kaksi järjsestelmäpalveluntarjoajaa sekä innovaatio- ja teknologiakeskus.

binder tuottaa monipuolisia automaatiotekniikan teollisuusliittimiä sekä asennusliittimiä ja jatkoholkkeja. Sen vahvuuksia ovat automatisoitujen pistoliitinten yksilöllinen kehittäminen, suunnittelu ja valmistus asiakkaiden toiveiden mukaan.

binderin tuotevalikoima ulottuu subminiatyyriliittimistä aina moninapaisiin koneliittimiin. binderin tuotteita käytetään maatalouskoneissa, rakennuskoneissa, merkinantolaitteissavaloissa, koneenrakennuksessa, lääketieteellisessä tekniikassa, mittaustekniikassa sekä anturi- ja automaatiotekniikassa.

binder on tarjonnut parasta laatua jo vuodesta 1960 lähtien.

binder-yritysryhmä

Lataa esitteitä ja kuvastoja

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. Binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

Latauskeskus

Asiantuntija

Pyöröliittimien asiantuntijana vahvuutemme ovat kehitys, suunnittelu ja automatisoitu valmistus.

Luotettavuus, laatu, vastuullisuus

binder on perinteinen yritys, jonka arvot edustavat ehdotonta luotettavuutta asiakkaita, työntekijöitä ja palveluntarjoajia kohtaan. Päivittäistä toimintaamme ohjaa siten laatu. Kannamme vastuuta työntekijöistämme ja kommunikoimme tasapuolisesti.

Yhteydenpito pysyy

Löydä tuotteemme
Hanki uutta tietoa
Vieraile LinkedInissä

Laaja tuotevalikoima

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

+46 8 662 02 85