Menu

Keitä me olemme ja mitä me teemme

Olemme perinteinen, arvoja korostava perheyritys ja yksi teollisuus- ja automaatiotekniikan pyöreiden liittimien alan markkinajohtajista. Päätoimipaikkamme sijaitsee Neckarsulmissa.
Toimimme viidessä maaosassa yhdessä 45 jakelijan kanssa ja työllistämme maailmanlaajuisesti 1 800 ihmistä.
binder Gruppe -yritykseen kuuluu binder Headquarters, 16 yhteenliitettyyn verkkoon kuuluvaa yritystä, innovaatio- ja teknologiakeskus sekä kaksi järjestelmäpalvelujen tarjoajaa.
Toimipaikkamme sijaitsevat Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Unkarissa, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Kiinassa, Singaporessa ja USA:ssa.

Olemme erikoistuneet automaatiotekniikan alan monipuolisten teollisuusliittimien sekä asennus- ja kaapeliliittimien tuotantoon. Vahvuuksiamme ovat liittimien yksilöllinen suunnittelu, valmistus ja automatisoitu tuotanto asiakkaan toiveiden mukaisesti. LED-valaisimet täydentävät tuotevalikoimaamme. Tuotevalikoimamme ulottuu pienoisliittimistä useampinapaisiin koneliittimiin saakka. binder-tuotteita käytetään maatalouskoneissa, rakennuskoneissa, merkinantolaitteissa, koneenrakennuksessa, lääketieteellisen teknologian alalla, mittaustekniikassa sekä anturi- ja automaatiotekniikassa.

binder-yritysryhmä

Asiantuntija

Olemme teollisuuden pyöröliittimien valmistuksen asiantuntija mukaan lukien automaatioteknologian sisään rakennetut ja kaapeliliittimet. Tämän lisäksi olemme myös asiantuntijoita asiakkaiden tarpeisiin räätälöityjen liittimien kehityksessä, suunnittelussa ja automatisoidussa valmistuksessa. 

Luotettavuus, laatu, vastuullisuus

binder on perinteinen yritys, jonka arvot pohjautuvat siihen, että asiakkaat, työntekijät ja palvelutoimittajat voivat luottaa meihin. Päivittäistä toimintaamme ohjaa laatuajattelu. Otamme vastuun työntekijöistämme ja viestimme reilusti.

Pidä meidät mielessä

Merkitse omat kirjanmerkkisi tuotekatalogiin, käytä intuitiivista tuotehakua ja etsi sopiva liitin, lue verbinder -lehteämme tai katso uusimmat videot ja käy sivullamme Facebookissa.

Laaja tuotevalikoima

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.