Menu

Keitä olemme ja mitä teemme

Neckarsulmissa Saksassa pääkonttoriaan pitävä binder on perheomistuksessa oleva yritys, jota johdetaan perinteisillä perhearvoilla. Se on yksi pyöröliittimien johtavista asiantuntijoista. Vuodesta 1960 binder on tarkoittanut korkeinta laatua. binder group kattaa binderin pääkonttorin, yhdeksän myyntitoimistoa, seitsemän tuotantolaitosta, kaksi järjestelmäpalveluntarjoajaa sekä innovaatio- ja teknologiakeskuksen.

Työskentelemme useiden jälleenmyyntikumppaneiden kanssa kuudessa maanosassa ja työllistämme noin 2 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Saksan lisäksi meillä on toimipaikkoja Alankomaissa, Itävallassa, Kiinassa, Ranskassa, Ruotsissa, Singaporessa, Sveitsissä, Unkarissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa.

Valmistamme laajaa valikoimaa teollisuusliittimiä sekä asennus- ja kaapeliliittimiä automaatioteknologialle. Vahvuutemme löytyvät liitinten yksilöllisestä kehityksestä, suunnittelusta ja automatisoidusta valmistuksesta asiakasmääritysten mukaisesti.

Tuotevalikoimamme ulottuu subminiatyyriliittimistä moninastaisiin koneliittiimiin. binderin tuotteita käytetään maatalous- ja rakennuskoneissa, signaalilaitteissa, konetyökalujen valmistuksessa, lääketeknologiassa, mittausteknologiassa sekä anturi- ja automaatioteknologiassa.

binder-yritysryhmä

Lataa esitteitä ja kuvastoja

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. Binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

Latauskeskus

Asiantuntija

Pyöröliittimien asiantuntijana vahvuutemme ovat kehitys, suunnittelu ja automatisoitu valmistus.

Luotettavuus, laatu, vastuullisuus

binder on perinteinen yritys, jonka arvot edustavat ehdotonta luotettavuutta asiakkaita, työntekijöitä ja palveluntarjoajia kohtaan. Päivittäistä toimintaamme ohjaa siten laatu. Kannamme vastuuta työntekijöistämme ja kommunikoimme tasapuolisesti.

Yhteydenpito pysyy

Löydä tuotteemme
Hanki uutta tietoa
Vieraile LinkedInissä

Laaja tuotevalikoima

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

+49 (0) 7132 325–0