Menu

Keitä me olemme ja mitä me teemme

binder yhtiöt on saksalainen perheyritys, jonka arvot pohjautuvat perinteiseen. Sijaitsemme Neckarsulmissa, Saksassa ja olemme yksi johtavista pyöreiden liittimien asiantuntijoista.

Teemme yhteistyötä 45 jakelukumppanin kanssa viidellä mantereella ja työllistämme 1800 työntekijää maailmanlaajuisesti. binder yhtiöihin kuuluu pääkonttori, 16 tytäryhtiötä, kaksi järjestelmätarjoajaa ja innovaatio- ja teknologiakeskus. Toimipisteemme sijaitsevat Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Unkarissa, Ranskassa, Isossa -Britanniassa, Alankomaissa, Ruotsissa, Kiinassa, Singaporessa ja Yhdysvalloissa

Sekä erilaisten teollisuusliittimien valmistamisen ammattilaisena, että automaatioteknologian asennus- ja kaapeliliittimien valmistuksessa, vahvuutemme pohjautuu liittimien yksilölliseen kehittämiseen, suunnitteluun ja automatisoituun valmistukseen asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Tuotevalikoimamme ulottuu pienikokoisista liittimistä, moninapaisiin koneliittimiin. binder tuotteita käytetään maatalous- ja rakennuskoneissa, signaalilaitteissa, työstökoneiden rakentamisessa, lääketiede- , mittaustekniikoissa sekä anturi- ja automaatiotekniikassa.

binder-yritysryhmä

Lataa esitteitä ja kuvastoja

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. Binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

Latauskeskus

Asiantuntija

Pyöröliittimien asiantuntijana vahvuutemme ovat kehitys, suunnittelu ja automatisoitu valmistus.

Luotettavuus, laatu, vastuullisuus

binder on perinteinen yritys, jonka arvot edustavat ehdotonta luotettavuutta asiakkaita, työntekijöitä ja palveluntarjoajia kohtaan. Päivittäistä toimintaamme ohjaa siten laatu. Kannamme vastuuta työntekijöistämme ja kommunikoimme tasapuolisesti.

Yhteydenpito pysyy

Löydä tuotteemme
Hanki uutta tietoa
Vieraile LinkedInissä

Laaja tuotevalikoima

Pyöröliittimien valikoimaamme kuuluu kaikkea miniliittimistä moninapaisiin liittimiin. binder-liittimiä käytetään mittaus- ja valvontateknologiassa ja automaatiosovelluksissa.

+49 (0) 7132 325–0