Menu

Vilka vi är och vad vi gör

Familjeföretaget binder med säte i Neckarsulm i Tyskland bygger på traditionella värderingar och är ledande specialist på runda kontaktdon. Sedan 1960 har namnet binder varit synonymt med högsta kvalitet. I binder group ingår huvudkontoret, nio försäljningskontor, sju produktionsanläggningar, två systemtjänstleverantörer samt ett innovations- och teknikcenter.

Vi arbetar med ytterligare distributionspartners på sex kontinenter och sysselsätter cirka 2 000 personer över hela världen. Förutom i Tyskland har vi anläggningar i Österrike, Kina, Frankrike, Ungern, Nederländerna, Singapore, Sverige, Schweiz, Storbritannien och USA.

Vi tillverkar ett brett utbud av industrikontaktdon samt monterings- och kabelkontaktdon för automationsteknik. Vår styrka ligger i individuell utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontaktdon enligt kundens specifikationer.

Vårt produktsortiment sträcker sig från subminiatyrkontakter till flerstiftskontakter för maskiner. Produkter från binder används i jordbruks- och anläggningsmaskiner, signalutrustning, maskinverktygskonstruktion, medicinteknik, mätteknik samt sensor- och automationsteknik.

binder gruppen

Ladda ner broschyrer
och kataloger.

Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

Nedladdningscentrum

Expert

Som specialist på cirkulära kontakter ligger våra styrkor i utveckling, design och automatiserad tillverkning. 

Pålitlighet, kvalitet, ansvar

binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

Behåll kontakten

Hitta våra produkter
Få ny information om binder
Besök LinkedIn 

Stort produktutbud

Vårt stora produktutbud av cirkulära kontakter sträcker sig från miniatyrkontakter till flerpoliga starkströmkontakter. Applikationer för binder kontakter inkluderar t. ex mät- styrteknik och automationsteknik

+49 (0) 7132 325–0