Menu

Detta är binder

binder är ett globalt och traditionstyngt familjeföretag. Företaget med ca 2000 medarbetare har sitt huvudkontor i Neckarsulm och är en av världens ledande specialister på runda kontaktdon med huvudkontor i Neckarsulm. binder Group innefattar binder-huvudkontoret, nya internationella och globalt aktiva distributionsfilialer, sju tillverkningsanläggningar, två systemleverantörer samt ett innovations- och teknikcentrum.

binder tillverkar mångsidiga industrikontaktdon samt inbyggnads- och kabelkontaktdon på området automatiseringsteknik. Verksamhetens styrkor ligger i individuell utveckling, konstruktion och automatiserad tillverkning av kontaktdon efter kundens önskemål.

Produktsortimentet hos binder sträcker sig hela vägen från miniatyrkontaktdon till flerpoliga maskinkontaktdon. binders produkter används i lantbruksmaskiner, byggmaskiner och signalanläggningar, vid tillverkning av maskiner, inom medicinteknik samt inom sensor- och automatiseringsteknik.

binder står för högsta kvalitet sedan 1960.

binder gruppen

Ladda ner broschyrer
och kataloger.

Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

Nedladdningscentrum

Expert

Som specialist på cirkulära kontakter ligger våra styrkor i utveckling, design och automatiserad tillverkning. 

Pålitlighet, kvalitet, ansvar

binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

Behåll kontakten

Hitta våra produkter
Få ny information om binder
Besök LinkedIn 

Stort produktutbud

Vårt stora produktutbud av cirkulära kontakter sträcker sig från miniatyrkontakter till flerpoliga starkströmkontakter. Applikationer för binder kontakter inkluderar t. ex mät- styrteknik och automationsteknik

+49 (0) 7132 325–0