Menu

Vilka vi är och vad vi gör

Firma binder är ett tyskt familjeägt företag som formats av traditionella värderingar. Baserat i Neckarsulm, Tyskland, är vi en av de ledande tillverkarna på cirkulära kontakter.
 
Vi samarbetar med 45 distributionspartners på fem kontinenter och anställer 1 800 globalt. Bindergruppen består av huvudkontor, 16 dotterföretag, två systemleverantörer och ett innovations- och teknikcenter. Vi finns i Tyskland, Österrike, Schweiz, Ungern, Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Sverige, Kina, Singapore och USA. 
 
Som specialist på tillverkning av en mängd olika industriella kontakter och kabelanslutningar för automationsteknik ligger binders styrkor i individuell utveckling, design och automatiserad tillverkning av kontakter enligt kundspecifikationer.
 
Vårt produktsortiment sträcker sig från sub-miniatyrkontakter till industrikontakter. binderprodukter används i jordbruks- och entreprenadmaskiner, signalutrustning, i konstruktion av verktygsmaskiner, medicinsk teknik, mätteknik samt sensor- och automationsteknik.

binder gruppen

Ladda ner broschyrer
och kataloger.

Vårt urval av cirkulära kontaktdon innehåller allt från miniatyrkontakter till flerpoliga kontakter för tung industri. Binders kontaktdon används i applikationer för mät- och kontrollteknik samt automationstillämpningar.

Nedladdningscentrum

Expert

Som specialist på cirkulära kontakter ligger våra styrkor i utveckling, design och automatiserad tillverkning. 

Pålitlighet, kvalitet, ansvar

binder är ett traditionellt företag som kännetecknas av värden som står för absolut pålitlighet gentemot kunder, anställda och leverantörer. Vårt dagliga arbete genomsyras därför av kvalitet. Vi tar ansvar för våra medarbetare och kommunicerar på jämlika villkor.

Behåll kontakten

Hitta våra produkter
Få ny information om binder
Besök LinkedIn 

Stort produktutbud

Vårt stora produktutbud av cirkulära kontakter sträcker sig från miniatyrkontakter till flerpoliga starkströmkontakter. Applikationer för binder kontakter inkluderar t. ex mät- styrteknik och automationsteknik

+49 (0) 7132 325–0